ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΠΟΕΛ ▶️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - Betarades
Βαθμολογία: Στο -2 από τον ΑΠΟΕΛ η Πάφος | NewsΗ Πάφος FC κέρδισε δύσκολα με 0-1 την Καρμιώτισσα χάρη στο γκολ του Zάιρο (14'), επιστρέφοντας έτσι στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές (προηγήθηκαν οι ισοπαλίες με Άρη, Ολυμπιακό, και η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ). Μετά το τρίποντο αυτό, οι γαλάζιοι του μπεργκ «πάτησαν» και στη δεύτερη θέση με 34 βαθμούς, όσους έχει και η τρίτη ΑΕΚ, όντας στο -2 από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ. Η βαθμολογία: ΑΠΟΕΛ 36 Πάφος 34 ΑΕΚ 34 Άρης 31 Απόλλων 25 Νέα Σαλαμίνα 22 Ομόνοια 22 Ανόρθωση 18 ΑΕΛ 18 Καρμιώτισσα 15 Δόξα 11 Ένωση 11 Ολυμπιακός 9 Ακρίτας 7 Η συνέχεια με την 16η αγωνιστική: ΤΕΤΑΡΤΗ, 21.
Για τον Άρη είναι μια ιστορική στιγμή, καθώς θα παίξει για πρώτη φορά στο νεόκτιστο «Στάδιο Αλφαμέγα». «Είναι οι καλύτερες συνθήκες να παίξεις εναντίον μιας από τις κορυφαίες ομάδες στο νέο μας γήπεδο και ελπίζω στο τέλος να έχουμε θετικά συναισθήματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς του Άρη. Είναι εκτός ο Σπόλιαριτς, εξέτισαν οι Μπένγκστον, Μπρόρσον, Μουσούντα. Άρης Λεμεσού Στατιστικά *3 σερί αναμετρήσεις έληξαν με No Goal *4/6 παιχνίδια τελευταία με under 2.
Οδηγός Ζωντανών Αθλητικών Μεταδόσεων - Cablenet Communication Systems PLCΟδηγός Ζωντανών Αθλητικών Μεταδόσεων 16/12/22 – 23/12/22 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΝΑΛΙ 16/12/22 19:45 Ευρωλίγκα: Φενέρμπαχτσε-Μπασκόνια Novasports4 21:30 Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός Novasports Prime Παρτίζαν-Αναντολού Εφές Novasports5 Βίρτους Μπολόνια-Μακάμπι Τελ Αβίβ Novasports Start 22:00 Μονακό-Άλμπα Βερολίνου 14:00 Mubadala World Tennis Championship 2022 Mens QF1: Τσιτσιπάς – Norrie CABLENETSPORTS 1 HD 16:00 Mens QF2: Rublev – Tiafoe 18:00 Womens Match: Jabeur – Raducanu 20:00 Πρωτάθλημα Πετόσφαιρας ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών 2022-23 Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ CABLENETSPORTS 3 HD EFL Championship 2022-23 Birmingham – Reading CABLENETSPORTS 2 HD 19:00 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 22-23 ΑΕΚ – OMONOIA| ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 22-23 PRIMETEL 1 LA LIGA SMARTBANK 22-23 TENERIFE – ANDORRA|LA LIGA SMARTBANK 22-23 PRIMETEL 2 ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ 2022-23 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ Cytavision Sports5 HD ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ -ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ Cytavision Sports6 HD 17/12/22 13:00 5th Place Play-Off 14:10 Cablenet Πρωτάθλημα U19 2022-23 Pre-Game Ανόρθωση – ΑΕΛ 14:30 Ανόρθωση – ΑΕΛ 15:00 Mens Semi Fianl 1 17:00 West Brom – Rotherham Mens Semi Fianl 2 17:45 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ MATCHDAY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση 19:30 Norwich City – Blackburn Rovers 21:00 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA 2022-23 ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Cytavision Sports1 HD ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2022-23 ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ – ΟΘΕΛΛΟΣ Cytavision Sports2 HD Κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ NCAA Indiana-Kansas 18/12/22 11:00 3rd Place Play-Off Mens Championship Match 13:30 Luton Town – Millwall Trophy Ceremony: Post-Match Serie B – 18η αγωνιστική Τζένοα-Φροζινόνε 0:30 Auburn-USC 19/12/22 Καρμιώτισσα – Πάφος Wigan Athletic – Sheffield United 20/12/22 EFL Championship Highlights # 23 18/12/22 Πρωτάθλημα Πετόσφαιρας ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών 2022-23 Ανόρθωση – Ολυμπιάδα Νεάπολης 21:45 Croky Belgian Cup 2022-23 Antwerp – Standard EFL CARABAO CUP 2022-23 WOLVES – GILLINGHAM Cytavision Sports3 HD MK DONS – LEICESTER Cytavision Sports4 HD 18:30 ΟΠΑΠ BASKET LEAGUE 2022-23 ΕΘΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ 20:30 Eurocup – 9η αγωνιστική Προμηθέας Πάτρας-Χάποελ Τελ Αβίβ Eurocup Μπρέσια-Μπούρσασπορ 21/12/22 13:10 Cablenet Κύπελλο U19 2022-23 Pre-Game ΑΟ Αγίας Νάπας – Ακρίτας ΑΟ Αγίας Νάπας – Ακρίτας Genk – Anderlecht SUPER LEAGUE GREECE 2022-2023 AEK – ΛΑΜΙΑ| SUPER LEAGUE GREECE 2022-2023 PRIMETEL 3 ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ| SUPER LEAGUE GREECE 2022-2023 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΕΚ ΔΟΞΑ – Ε.
Πολύ καλύτεροι στο δεύτερο μέρος, όμως δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Ο Άρης Λεμεσού δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα του Ολυμπιακού Λευκωσίας (0-0) για το πρωτάθλημα, “κόλλησε” για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο μηδέν και έχασε πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει για να βρεθεί στην κορυφή. Συμπλήρωσε εννέα αγωνιστικές στο πρωτάθλημα δίχως ήττα, με απολογισμό σε αυτό το διάστημα πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Το θετικό για το συγκρότημα του Σπιλέφσκι είναι ότι έχει διατηρήσει το μηδέν στα μετόπισθεν, στα πρόσφατα τρία ματς πρωταθλήματος.
Έχουμε ακόμη παιχνίδι την Πέμπτη με το Αποέλ Λευκωσίας και μετά θα είναι η διακοπή. Στόχος θα είναι να επιστρέψουμε όλο και καλύτεροι το 2023 και να τελειώσουμε καλά τη σεζόν. Ειδικά αφού η αποκατάσταση δεν ήταν εύκολη, ήταν μεγάλη. Δεν είναι ότι αμφέβαλα, αλλά πήρε περισσότερο χρόνο από όσο φανταζόμουν, έπρεπε να αφιερώσω χρόνο, να δουλέψω σκληρά για να μπορέσω να βάλω τα κραμπόν. Είμαι χαρούμενος γιατί δεν είναι εύκολο να κάνεις τα crossover για τρίτη φορά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.
στοιχημα Άρης Λεμεσού - ΑΠΟΕΛ 22.12.2022 fscore.gr
Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης – Cyprus Volleyball FederationΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β΄Κατηγορίας ανδρών 22/12/2022 11:27 am Λόγω Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης στην αίθουσα “Σπύρος Κυπριανού” ο αυριανός αγώνας πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β΄Κατηγορίας ανδρών μεταξύ των ομάδων Α. Ε. ΚΑΡΑΒΑ – ΑΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ αναβάλλεται. Η Επιτροπή Βραβεύσεις ΚΟΠΑ: Η πετόσφαιρα είχε την τιμητική της 20/12/2022 6:44 pm Η πετόσφαιρα είχε την τιμητική της στις ετήσιες βραβεύσεις της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού ΚΟΠΑ που φιλοξενήθηκαν την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022, στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Kέρδισε και αποθεώθηκε η Ομόνοια 19/12/2022 10:48 pm Επικράτησε της Ανορθώσεως με 3-0 σετ OMONOIA –ANΟΡΘΩΣΙΣ 3-0 (33-31, 25-23, 25-18) Κέρδισε και αποθεώθηκε η Ομόνοια σε εξ αναβολής αγώνα για την 5η αγωνιστική του « Previous Page1 Page2 Page3 Page4 Next » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Ορισμοί εξ αναβολών αγώνων Α΄Κατηγορίας ανδρών 14/12/2022 12:06 pm Η Επιτροπή πρωταθλημάτων της ΚΟΠΕ όρισε τους εξ αναβολής αγώνες του πρωταθλήματος Α΄Κατηγορίας ανδρών ως ακολούθως: Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 20:00, αίθουσα Ελευθερία, Eξ αναβολής αγώνες – Ορισμοί 13/12/2022 1:09 pm Ο εξ αναβολής αγώνας πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β΄Κατηγορίας γυναικών ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ορίζεται να διεξαχθεί στις 14 Ιανουαρίου 2023 και με ώρα ενάρξεως 20:00.
[ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ>>>] Άρης Λεμεσού Ομόνοια Λευκωσίας
[ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΆ###] Απόλλων Λεμεσού ΑΕΛ
Μονέ-Πακέ: «Στοχεύουμε στον τίτλο – Με κάποιες προϋποθέσεις νομίζω θα μείνω» - Super Sport FM | Η κορυφαία παγκύπρια αθλητική συχνότηταΣε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του ο ποδοσφαιριστής του Άρη Λεμεσού, Μονέ-Πακέ μίλησε για τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μετάξυ άλλων αναφέρθηκε επίσης στην κατάσταση της Σεντ-Ετιέν, στην οποία αγωνίστηκε για εφτά χρόνια και την εμπειρία του στην Κύπρο. Αποσπάσματα από την συνέντευξη: Πώς είσαι μετά τον τελευταίο μεγάλο τραυματισμό σου; «Έπαιξα ξανά τα πρώτα μου λεπτά την περασμένη εβδομάδα στο πρωτάθλημα. Μπήκα στο δεύτερο ημίχρονο.
ΑΠΟΕΛ vs Άρης Λεμεσού Ζωντανά αποτελέσματα - AiScore
Προέρχεται από τη σπουδαία επιτυχία με αντίπαλο την Ανόρθωση (1-0) και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μόλις έναν πόντο μακριά από την κορυφή. Αυτή ήταν η δέκατη συνεχόμενη νίκη για το συγκρότημα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, χωρίς ήττα για 13 αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Για την καταπληκτική πορεία που κάνουν εσχάτως οι “Γαλαζοκίτρινοι” ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό ο Σέρβος προπονητής ο οποίος έχει κάνει τον ΑΠΟΕΛ ομάδα που θα διεκδικήσει τα σκήπτρα στη φετινή σεζόν. Όσον αφορά την αποστολή, πλήγμα αποτελεί ο τραυματισμός του Λούκας Βιγιαφάνιες, είναι εκτός επίσης οι Εφραίμ, Φεράρι, Ηλία.
Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης – Cyprus Volleyball
[[Ροή!]<<<] Άρης Λεμεσού εναντίον ΑΠΟΕΛ ζωντανή
Δυστυχώς, έχω κάποια εμπειρία εκεί τώρα και είναι αλήθεια ότι αυτός ο τελευταίος τραυματισμός δεν ήταν εύκολος. Βρήκα τον χρόνο λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο αλλά κράτησα και ψυχικά είμαι δυνατός. Πρέπει να αφιερώσεις το χρόνο σου και να δουλέψεις σκληρά, αλλά εξαρτάται και από το πώς είσαι στο μυαλό σου. Στην ηλικία μου θα νόμιζες ότι θα ήθελα να σταματήσω, να μην πάρω το κεφάλι μου, αλλά δεν ήθελα να τελειώσω εκεί.
Αυτά είναι τα πρώτα μου λεπτά σε επίσημο αγώνα για σχεδόν εννέα μήνες. Δεδομένου ότι δεν είμαι πολύ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι άνθρωποι δεν μπορούν πραγματικά να πουν πού βρίσκομαι. Πήρα τον χρόνο μου και επιστρέφω σιγά σιγά. Ο στόχος ήταν πραγματικά να επιστρέψω πριν από το 2023. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα, δεν είμαι 100% ακόμα, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό, έχω καταφέρει να παίξω μόνο ένα παιχνίδι από τον τραυματισμό μου.
Πέρασε και ο στόχος είναι να γυρίσω και γύρισα. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να παίξω ξανά ως επαγγελματίας. Θα προσπαθήσω να επιστρέψω ξανά σε καλό επίπεδο για να βοηθήσω την ομάδα μου αυτή τη σεζόν.. » Πώς διαχειρίζεστε αυτές τις δύσκολες στιγμές; «Είμαι τυχερός που έχω μαζί μου την οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Βοηθάει σίγουρα, με τους φίλους επίσης που είναι παρόντες. Αυτό απαιτεί επίσης μια καλή επέμβαση, μια καλή ανάρρωση και μια καλή αποκατάσταση πάνω από όλα.
Άρης Λεμεσού live scores, αποτελέσματα, πρόγραμμα, Άρης Λεμεσού - ΑΠΟΕΛ liveΒΟΗΘΕΙΑ: Βρίσκεστε στην σελίδα με τα σκορ της ομάδας Άρης Λεμεσού, στο τμήμα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ/Κύπρος. Το Flashscore. gr προσφέρει ζωντανά σκορ, τελικά και επί μέρους αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, σύγκριση αποδόσεων, κτλ) για την ομάδα Άρης Λεμεσού. Εκτός από τα σκορ της ομάδας Άρης Λεμεσού, μπορείτε να παρακολουθήσετε 1000+ διοργανώσεις ποδοσφαίρου από 90+ χώρες σε όλο τον κόσμο, μέσω του Flashscore.
ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΠΟΕΛΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΠΟΕΛ Προγνωστικά 16η αγωνιστική *Μετρούν 4/6 αναμετρήσεις με goal/goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. *Δεν έχει σημειωθεί νίκη γηπεδούχου στα πρόσφατα 5 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους. *Α’ Γύρος: ΑΠΟΕΛ – Άρης Λεμεσού 0-1 ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ Προηγούμενο ματς: Απέσπασε ισοπαλία χωρίς τέρματα εκτός έδρας, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Η κατοχή μπάλας ανήκε στους φιλοξενούμενους, που είχαν και τις σημαντικότερες ευκαιρίες για γκολ.
Διανοητικά, κολλάω. Πήρα τον χρόνο μου, μεταξύ Claire Fontaine και Λεμεσού για την αποκατάστασή μου. Δεν ήταν εύκολο, αλλά είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να κάνω την επιστροφή μου πριν το τέλος της χρονιάς». Εσύ που σχεδόν ποτέ δεν είχες τραυματισμούς, εδώ και λίγα χρόνια αντιμετωπίζεις πρόβλημα… «Ναι, σχεδόν σε όλη μου την καριέρα δεν είχα τραυματισμούς. Στη συνέχεια, μετά από αυτόν τον πρώτο τραυματισμό στους χιαστούς συνδέσμους το 2019 κόντρα στην PSG σε ηλικία 31 ετών, συνέβη δυστυχώς. Έτσι είναι. Επίσης πιστεύω ότι η πρώτη μου επέμβαση έγινε άσχημα, μπορεί να γίνει και έπεσε πάνω μου. Το ότι υποτροπίασα αμέσως μετά την πρώτη, προσωπικά πιστεύω ότι οφειλόταν στο ότι η πρώτη μου επέμβαση είχε πάει στραβά. Για μένα θεωρώ ότι είναι ένας και ο ίδιος τραυματισμός που κράτησε ένα χρόνο δεδομένου ότι αυτοί οι δύο πρώτοι ήταν πολύ κοντά. Πέρυσι, τραυμάτισα το άλλο μου γόνατο όταν κλείδωσα το πόδι μου στο έδαφος και υπήρξε μια συστροφή.
Οδηγός Ζωντανών Αθλητικών Μεταδόσεων - Cablenet Communication Systems PLCΟδηγός Ζωντανών Αθλητικών Μεταδόσεων 16/12/22 – 23/12/22 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΝΑΛΙ 16/12/22 19:45 Ευρωλίγκα: Φενέρμπαχτσε-Μπασκόνια Novasports4 21:30 Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός Novasports Prime Παρτίζαν-Αναντολού Εφές Novasports5 Βίρτους Μπολόνια-Μακάμπι Τελ Αβίβ Novasports Start 22:00 Μονακό-Άλμπα Βερολίνου 14:00 Mubadala World Tennis Championship 2022 Mens QF1: Τσιτσιπάς – Norrie CABLENETSPORTS 1 HD 16:00 Mens QF2: Rublev – Tiafoe 18:00 Womens Match: Jabeur – Raducanu 20:00 Πρωτάθλημα Πετόσφαιρας ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών 2022-23 Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ CABLENETSPORTS 3 HD EFL Championship 2022-23 Birmingham – Reading CABLENETSPORTS 2 HD 19:00 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 22-23 ΑΕΚ – OMONOIA| ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 22-23 PRIMETEL 1 LA LIGA SMARTBANK 22-23 TENERIFE – ANDORRA|LA LIGA SMARTBANK 22-23 PRIMETEL 2 ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ 2022-23 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ Cytavision Sports5 HD ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ -ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ Cytavision Sports6 HD 17/12/22 13:00 5th Place Play-Off 14:10 Cablenet Πρωτάθλημα U19 2022-23 Pre-Game Ανόρθωση – ΑΕΛ 14:30 Ανόρθωση – ΑΕΛ 15:00 Mens Semi Fianl 1 17:00 West Brom – Rotherham Mens Semi Fianl 2 17:45 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ MATCHDAY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση 19:30 Norwich City – Blackburn Rovers 21:00 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA 2022-23 ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Cytavision Sports1 HD ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2022-23 ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ – ΟΘΕΛΛΟΣ Cytavision Sports2 HD Κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ NCAA Indiana-Kansas 18/12/22 11:00 3rd Place Play-Off Mens Championship Match 13:30 Luton Town – Millwall Trophy Ceremony: Post-Match Serie B – 18η αγωνιστική Τζένοα-Φροζινόνε 0:30 Auburn-USC 19/12/22 Καρμιώτισσα – Πάφος Wigan Athletic – Sheffield United 20/12/22 EFL Championship Highlights # 23 18/12/22 Πρωτάθλημα Πετόσφαιρας ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών 2022-23 Ανόρθωση – Ολυμπιάδα Νεάπολης 21:45 Croky Belgian Cup 2022-23 Antwerp – Standard EFL CARABAO CUP 2022-23 WOLVES – GILLINGHAM Cytavision Sports3 HD MK DONS – LEICESTER Cytavision Sports4 HD 18:30 ΟΠΑΠ BASKET LEAGUE 2022-23 ΕΘΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ 20:30 Eurocup – 9η αγωνιστική Προμηθέας Πάτρας-Χάποελ Τελ Αβίβ Eurocup Μπρέσια-Μπούρσασπορ 21/12/22 13:10 Cablenet Κύπελλο U19 2022-23 Pre-Game ΑΟ Αγίας Νάπας – Ακρίτας ΑΟ Αγίας Νάπας – Ακρίτας Genk – Anderlecht SUPER LEAGUE GREECE 2022-2023 AEK – ΛΑΜΙΑ| SUPER LEAGUE GREECE 2022-2023 PRIMETEL 3 ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ| SUPER LEAGUE GREECE 2022-2023 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΕΚ ΔΟΞΑ – Ε.
[[ΑΘΛΗΜΑ!!!]@] Άρης Λεμεσού εναντίον Παραλίμνι ζωντανή